Dr. Honics Marcell

Gimnáziumi tanulmányaimat a Békásmegyeri Veres Péter Gimnáziumban folytattam. Rendszeresen vettem részt tanulmányi versenyeken, már ebben az időben is törekedtem arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Kiváló eredménnyel érettségiztem 2017-ben, amikor is tanulmányi eredményeim, valamint az iskolaközösségért végzett munkám elismeréseként iskolám Kalokagathia-díját is átvehettem.

Már óvodás koromban eldöntöttem, hogy állatorvos szeretnék lenni. A lelkesedésem sosem hagyott alább, sőt folyamatosan segített az újabb és újabb kitűzött célok elérésében. Egyértelmű volt, hogy tanulmányaimat a budapesti Állatorvosi Egyetemen folytatom tovább.

Egyetemi tanulmányaimhoz is maximalistaként álltam hozzá - többször is díjazták évfolyamelsői eredményeimet. Szakmai gyakorlataimat az Állatorvostudományi Egyetem Kisállatklinikáján, valamint Dr. Szabó Géza Antal állatorvosi rendelőiben végeztem. Szakdolgozatomat a Magyarországon izolált macska hepadnavírus törzsek filogenetikai jellemzéséből írtam. Tanulmányaim és gyakorlataim alatt rengeteget tanultam a különféle szakirányok „mestereitől”, valamint jó szakmai kapcsolatokat is sikerült kialakítanom. Summa cum laude - excellent, azaz kiváló - minősítéssel végeztem az Állatorvosi Egyetemen, 2023-ban.

Tudomásomat folyamatosan igyekszem tovább fejleszteni, rendszeresen veszek részt szakmai konferenciákon. Főbb érdeklődési területem a kisállatgyógyászat, valamint az egzotikus állatok gyógyászata.

Az állatok iránti szeretet és tisztelet egész eddigi életemet végigkísérte. Családi házunkban már sok mentett és befogadott állat megfordult: a sisakos kaméleontól a birkákig. Jelenleg három cicával és egy német vizsla kutyussal osztozunk a lakáson.

Általános iskolás, valamint gimnazista koromban karatéztam, 2013-ban 1. dan fokozatot, így fekete övet szeretem. Szabadidőmben szívesen horgászok, illetve igyekszem minél több időt tölteni a családommal, barátaimmal, állataimmal.

Munkám során törekszem a maximumra mind a szakmai tudás és hozzáállás, mind pedig a páciensek iránti empátia és szeretet terén.

Dr. Honics Marcell

Dr. Cerny Claudia

Mindig rajongtam az állatokért. Kicsi koromban sokáig delfinekkel szerettem volna foglalkozni, végül a gimnáziumi évek alatt lett világos számomra, hogy állatorvos leszek. Az egyetem elvégzése rengeteg kitartást, energiát, munkát igényelt, és az itt megszerzett tudást ma már állatorvosként, az állatok gyógyítására tudom fordítani. Az egyetemi éveim alatt az Anatómiai és Szövettani Tanszéken anatómia demonstrátorként dolgoztam, valamint nagyon sok időt töltöttem egy állatkórházban, ahol rengeteget tanultam, gyakorlatot szereztem. Az orvoslási gyakorlatomat Máltán töltöttem, ahol egy teljesen más mentalitással, hozzáállással gazdagodtam mind az állatorvoslás, mind a hétköznapok terén.

Diplomamunkámat a szélesszájú orrszarvú lábvégeinek CT alapú 3D rekonstrukciós vizsgálatából írtam, melyben csont és ér modelleket készítettem. A kisállatgyógyászaton belül a sebészeti terület áll hozzám a legközelebb, a későbbiek során ebbe az irányba szeretnék specializálódni, a röntgen és ultrahang diagnosztika mellett.

Kis családomhoz tartozik egy huncut fekete cica, Lucifer, és egy gyönyörű fehér kutyus, Szuszi, akik minden napomat szebbé teszik. Szabadidőmben szeretek sportolni, kézműveskedni, valamint szakkönyveken kívül regényeket is olvasni.

Az állatorvoslás számomra hivatás, melyet szívvel-lélekkel tudok végezni. Munkám során mindig igyekszem a maximumot nyújtani, és minden tőlem telhetőt megtenni a kis családtag érdekében.

Dr. Cerny Claudia

Kedvenced az első!

Rendelőnk szeretettel és odaadással várja Kedvencét. Bármilyen esettel, kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!🙂

Elérhetőségeink

E-mail: rendelo@buzapet.hu

Telefon:
+36-30-013-2318
+36-30-013-2319

Rendelési idő

Rendelési idő:
Hétfő: 900 – 1900
Kedd: 900 – 1900
Szerda: 900 – 1900
Csütörtök: 900 – 1900
Péntek: 900 – 1900
Szombat: 800 – 1200